Zúčastnili jsme se MSPA MasterClass v Budapešti

Začátek jara přinesl do naší společnosti nejen nové květiny, ale také inspirativní události. V březnu jsme se zúčastnili akce pořádané MSPA Europe/Africa, která nám otevřela dveře do světa inovativních manažerských postupů. Akce s názvem “Masterclass - Client and Project Management Success”, která se konala v Budapešti v Maďarsku, nás doslova vtáhla do víru projektového a change managementu.

Na této exkluzivní události se sešlo bezmála 30 nadšených účastníků z 14 různých zemí, přinášejících různorodý pohled na svět projektového managementu. Za Market Vision CZ byly delegáty Václav Šojdel, prezident MSPA E/A, Gabriela Dostálová, David Kocelský a Barbora Marková. Naši slovenští kolegové z Market Vision Slovakia, Oliver Malý a Patricia Lievajová, nám dělali skvělou společnost!

Workshop nám nabídl výjimečnou příležitost nejen ke zdokonalení našich znalostí v oblasti client success managementu, ale také k navázání nových vztahů s kolegy z různých agentur. Společným úsilím jsme zkoumali strategii client onboardingu, techniky implementace změn a metody tvorby výstupů, abychom dosáhli maximálního úspěchu v řízení mystery shopping projektů.

Masterclass - Client and Project Management Success byla nejen odborně obohacující, ale také inspirativní událostí, která nám poskytla nové perspektivy a energii pro naši další práci. Jsme nadšeni, že jsme mohli být součástí této skvělé události, a těšíme se na další příležitosti, které nám budou poskytnuty v naší neustále se rozvíjející oblasti.