MSPA Europe/Africa konference 2018

Zúčastnili jsme se pravidelné konference MSPA Europe/Africa, kde jsme si mimo jiné již druhým rokem po sobě jako jediní z České republiky převzali prestižní ocenění Elite Membership.

Letošní konference se konala v Algarve v Portugalsku, její téma znělo Connect, Learn & Share - The Relevance of Professional Mystery Shopping a byla již 19. výroční konferencí evropské části asociace. Výjimečná byla také tím, že se letos poprvé sešli zástupci nejen evropských, ale také afrických agentur, neboť MSPA Europe se vloni rozšířila o třetí největší kontinent světa.

Jednoznačně nejdiskutovanějším tématem konference byla implementace evropského nařízení na ochranu osobních údajů. tzv. GDPR. Sdíleli jsme ale i další novinky a trendy z Mystery Shopping odvětví…aby ne, bylo s kým. Akce se účastnilo více než 288 osob z 52 různých zemí světa. Konference se tak stala historicky největší Mystery Shopping eventem, který se doposud konal. Příští rok se akce koná v chorvatském Splitu a nebudeme u toho chybět, abychom Vám i nadále přinášeli ty nejnovější trendy z oblasti zákaznické obsluhy.