Vítězný titul pro Market Vision Rally Team

V budově Autoklubu ČR proběhlo prvním "post-covidové" slavnostní vyhlášení Mistrů ČR v automobilové rally. Posádka Market Vision Rally Teamu Aleš Holakovský – Martin Vinopal zde byla oceněna jakožto vítězové třídy 10 za rok 2021. Perličkou je, že byla vyhlášena na pódiu s osminásobným absolutním mistrem ČR Václavem Pechem.

„Jsme rádi, když naše práce přináší konkrétní výsledky a úspěchy našim klientům, ať už těm z automotive odvětví, nebo v jiných oborech. Stejně tak jsme rádi, že i naše pětiletá podpora našemu dlouholetému spolupracovníkovi Alešovi Holakovskému přinesla konkrétní výsledky a úspěchy i v automobilové rally. Vůz v barvách Market Vision si již vydobyl pevné místo v povědomí českých, ale i některých rakouských, motoristických fanoušků,“ říká Václav Šojdel, country manager Market Vision.

„Jde o krásné završení naší úspěšné pětiletky v MČR v rally, během které jsme si se spolujezdcem Martinem „Víňákem“ Vinopalem splnili téměř všechny naše rallyové sny na prakticky středoevropské úrovni. Vzhledem k tomu, že rallye je do značné míry kolektivní sport, je třeba poděkovat všem zainteresovaným, kteří se na tomto titulu nějak podíleli. Od mechaniků, kteří se o závodní vůz starali před soutěžemi i během nich, až po naše partnerky, za jejich toleranci vůči tomuto náročnému koníčku. V neposlední řadě děkujeme také našemu klientovi, značce DS Automobiles, za zapůjčování těchto komfortních prémiových automobilů na seznamovací jízdy,“  říká k tomuto úspěchu jezdec a zároveň také rallyový komentátor Aleš Holakovský, a s úsměvem dodává: „Stejně tak, jako je Market Vision zvyklá spolupracovat s nejlepšími hráči v jednotlivých odvětvích trhu, tak i my jsme byli na pódiu vyhlášeni společně s těmi nejlepšími – osminásobnými mistry ČR v rallye Václavem Pechem a Petrem Uhlem, kteří se stali zároveň vítězi třídy 13. Takže v tom vidím až téměř jistou symboliku.“

Více informací a přehled výsledků posádky Market Vision Rally Teamu můžete nalézt též zde.