MSPA ELITE

Letošní konference profesní organizace MSPA Europe/Africa byla pro celou naši společnost opět signifikantním milníkem. Téma konference pro letošní rok bylo "The Human Asset – Driving Operational Excellence”, zaměřeno primárně na lidské zdroje a procesy. Jak už je zvykem, cílem bylo propojení se napříč agenturami, učení se a sdílení těch nejlepších praktik v našem oboru. Zvučným tématem konference byla aktuálnost a relevance přínosu, který se všichni snažíme pro naše klienty neustále tvořit. V rámci diskusí jsme se zabývali propojením stěžejních článků v pomyslném řetězci fungování – lidmi, technologiemi a procesy.

Převzali jsme ocenění elitních členů organizace, kde jako úplně první a stále jediní reprezentujeme Českou republiku a Slovensko.

Samotný závěr se nesl ve znamení emocí provázejících léta tvrdé práce a snahy náš obor neustále posouvat, country manager naší české pobočky Václav Šojdel byl jmenován prezidentem organizace pro období 2023 – 2025 poté, co se několik let podílí na řízení organizace z pozice člena boardu a viceprezidenta.