Slavíme 20 let! (+ výroční video)

V letošním roce slavíme 20. výročí existence naší společnosti.

V lidském životě je atributem tohoto věku jak dospělost, tak zároveň i pokračující rozvoj, flexibilita, dynamičnost a otevřenost novým výzvám. A že jich v posledních letech bylo a stále je.

Myslíme si, že přesně taková je nyní i Market Vision. Firma dospěla ve full-servis agenturu se silným důrazem na moderní technologie.

Zároveň ale neustáváme v dalších inovacích, o čemž svědčí i to, že provozujeme vlastní webové aplikace a IT divizi s názvem Future Rockstars.

Dvacet let, to jsou v součtu tisíce projektů, stovky zaměstnanců a také stovky klientů. Jsme hrdí na to, že řada klientů je s námi již od začátků naší společnosti. Stejně tak jsme hrdí na to, že totéž se dá říci i o značné části našich zaměstnanců.

Za tím vším stojí zejména zakladatel a majitel Market Vision Martin Hrehovčík, kterého jsme při příležitosti tohoto firemního jubilea požádali o bilancující slovo:

„V roce 2002 jsem dostal nápad založit firmu. Zaměřil jsem se na jeden velice nepřehledný trh. Zaujal jsem tržní pozici a čekal na obchodní příležitost. Nebyl čas lámat si hlavu, zdali výzkum trhu, konkurenční analýzy nebo mystery shopping. Rozkaz, ten zněl jasně. Firma nesmí být ztrátová za žádnou cenu. Ano, povedlo se to. No nic, já už musím běžet, firma je firma.

Přeji Market Vision hodně úspěchů do dalších let a hlavně dobrou náladu.“

Hlavní milníky na cestě Market Vision minulými dvaceti lety si můžete prohlédnout v tomto výročním videu:

Budeme rádi, pokud se na nás budete s důvěrou obracet nebo s námi spolupracovat, ať už v jakékoliv roli, i v dalších dvaceti letech!