Market Vision Rally Team zvítězil na Barum Czech Rally Zlín 2019!

Posádka Market Vision Rally Teamu Aleš Holakovský/Martin Vinopal zvítězila ve třídě 10 na nejvýznamnější české automobilové soutěži, 49. Barum Czech Rally Zlín 2019!

Přestože jí na začátku soutěže postihla čtyř a půl minutová penalizace za zpoždění do časových kontrol kvůli technickým problémům, dokázali Aleš s Martinem tuto ztrátu stáhnout a zvítězit ve třídě 10 mezi třemi klasifikovanými posádkami v cíli. Celkově pak obsadili 71. místo ze 127 startujících.

Závodní vůz dostal na pověstně jezdecky i technicky náročných tratích Barum Rally pořádně zabrat a řadu dílů bude třeba opravit, vyměnit či repasovat. I to však jaksi zapadá do konceptu účasti, protože letos posádka na Barumce na závodním autě propagovala náš náborový web auto.otestuj.com, na kterém je možné nechat se se svým automobilem zaregistrovat do databáze k vykonání mystery shoppingu pro různé automobilové značky - opravy pro Vás pak nemusí být problémem, ale můžete si nechat kvalitně opravit či zkontrolovat Váš vůz v autorizovaném servisu zdarma, a ještě za to dostat zaplaceno.

Alešovi a Martinovi k tomuto úspěchu na jedné z nejprestižnějších evropských automobilových rally gratulujeme!