Market Vision stopovala Pivoně v Píseckých horách

 

V sobotu 27. května se v Píseckých horách uskutečnil běžecký závod, který organizují dva naši zaměstnanci. V Market Vision máme ke sportu blízko a tuto akci jsme si již od jejího prvního ročníku velice oblíbili. Jsme rádi, že jsme již potřetí v řadě v roli hlavního partnera závodu pomohli k rekordní účasti a velké spokojenosti organizátorů.

Třetí ročník Pivoňova běhu byl z mého pohledu jedním slovem úžasný. Celkem si s námi zazávodilo 480 běžců, což je rekordní účast. Obzvlášť mě ale těší obrovský zájem dětí, kterých závodilo 240. Sledovat dojaté a pyšné rodiče v cíli, úsměvy a spokojené tváře dětí nám dodávají energii do dalších ročníků.“ neskrývá nadšení Pavel Keclík, který v Market Vision pracuje na pozici project manager.

I letos zavítala více než desítka našich zaměstnanců do Píseckých hor, aby se vydali po stopách bájného Pivoně. „Na námi podporovanou akci se přihlásilo mnoho našich zaměstnanců, kteří do Píseckých hor vycestovali v rámci firemního off-situ. Zástupce jsme měli znovu na všech trasách. Nikol Plisková si například troufla na 21kilometrovou trasu, kterou zvládla od 9. kilometru s podvrtnutým kotníkem. Nejčetnější zastoupení měla pětikilometrová trasa, která se stala pro naše zaměstnance velice oblíbená. Po sportovním výkonu společně pobyli v zázemí závodu a sobotu zakončili zaslouženým občerstvením v místním hostinci U Báby Lišků.“ hodnotí povedenou akci Václav Šojdel, country manager české pobočky Market Vision.

Třetí ročník Pivoňova běhu nebyl rekordní pouze v účasti závodníků, ale rekordy padaly i na tratích. Na nejkratší pětikilometrové trase byl překonán rekord v mužské i ženské kategorii. Padl také rekord na královské 21kilometrové trase Pivoňova běhu, o který se postaral Václav Bauer. Nejmladší účastníci Pivoňova běhu byly děti narozeny roku 2022 a naopak nejstarším účastníkem byl pan Václav Svoboda, ročník 1949, který zaběhl nejdelší trasu 21 kilometrů. „Od zaměstnanců a samotných organizátorů slýchám samé pozitivní ohlasy. Velký úspěch sklidil doprovodný program a všechny běžce zachránil řezbář, který na místě vyřezal plastiku Pivoně píseckého. Byl to prý jediný Pivoň, kterého běžci ten den spatřili. Nezbývá nic jiného, než se v jeho stopách vydat opět za rok a těším se, že u toho znovu budeme.“ uzavírá country manager, Václav Šojdel.

Veškeré informace o závodě naleznete na https://pivonuvbeh.cz. Aktuality můžete sledovat i na Facebooku: https://www.facebook.com/pivonuvbeh.