Market Vision Rally Team je připraven na nástup elektromobility v motorsportu!

V populárních Videonovinkách z Rally Bohemia dostal vedle jezdců týmu ŠKODA Motorsport a ex-pilota F1 Tomáše Engeho prostor i jezdec MARKET VISION Rally Teamu Aleš Holakovský. 

Zde https://www.youtube.com/watch?v=95FbqueSsGE&t=86s v čase 23:38 - 27:30 můžete shlédnout vtipný čtyřminutový rozhovor nejenom o tom, jak je Market Vision Rally Team již nyní připraven na éru elektromobility! :)

Kontext: Na exhibiční show při Rally Bohemia poprvé na českém území startovala závodní elektrická Škoda Fabia RE-X1 Kreisel rakouského šampiona Raimunda Baumschlagera, která se svou rychlostí víceméně vyrovná špičkovým rally-speciálům nejvyšší kategorie Rally2/R5). V komunitě motorsportu velmi rozporuplně přijímané téma elektromobility zde tedy bylo živě diskutovaným tématem, viz například i rozhovor se zmíněným Tomášem Engem :)

Naše posádka Aleš Holakovský – Martin Vinopal na své premiérové RALLY BOHEMIA za volantem následně obsadila kulaté 50. místo z 90 startujících v hlavním závodě. Ve třídě 10 pak obsadila 1. místo.

Dalším závodem Mistrovství ČR v rally. kterého se Market Vision Rally Team zúčastní, bude Invelt Rally Pačejov v Horažďovicích v termínu 1.-3. října 2021. 

Archiv výsledků a fotografií Market Vision Rally Teamu můžete shlédnout zde: https://www.ewrc-results.com/profile/20917-ales-holakovsky/