Myslíme EKOlogicky a pomáháme

Na jaře jsme v rámci naší společnosti vyhlásili soutěž ve sběru plastových víček. Motivací bylo hned několik. Na jedné straně nás hnalo vědomí, že je to jedna z dalších forem pomoci, kterou můžeme podpořit náš partnerský projekt Naděje pro Karolínku a Rozárku. Na druhé straně to byl také náš dlouhodobý odpovědný postoj k životnímu prostředí, kdy se v rámci firmy snažíme veškerý odpad třídit. Lákadlem však byly i ceny pro první tři nejaktivnější sběrače, a to v podobě poukazu na nákup knih :).

Po necelých třech měsících se nám podařilo nasbírat 15,5 kg plastových víček. Tímto děkujeme všem našim zaměstnancům, kteří se do soutěže zapojili!

A protože víčka byla určena pro Karolínku a Rozárku, vydali jsme se za nimi. Holčičky jsme navštívili u nich doma, resp. na zahrádce, kde s maminkou Leou trávily horké odpoledne. Povídali jsme si o tom, co mají už holčičky v tomto roce za sebou, jaké udělaly pokroky a co vše je ještě čeká.

V souvislosti s tím jsme měli přichystané i malé překvapení. Mimo nasbíraných víček jsme mamince předali také šek v hodnotě 3 000 Kč.