Market Vision Rally Team opět na scéně Mistrovství České republiky v rally

Po více než roční pauze způsobené pandemií covid-19 se na květnové 55. Rallye Šumava Klatovy do startovní listiny MČR v rallye opět vrátila posádka Aleš Holakovský – Martin Vinopal startující v barvách Market Vision. Pořadatelé připravili náročnou horskou trať, kde se na rychlostních zkouškách často střídaly i šotolinové nebo kamenité povrchy. Jedna rychlostní zkouška například startovala ve výšce 1000 m.n.m. a cíl měla o 500 výškových metrů níže, přičemž vedla po úzké asfaltové cyklostezce. 

Tyto náročné podmínky však naší posádce svědčily. Při své třetí šumavské účasti zde dojeli Aleš a Martinem paradoxně poprvé do cíle bez defektu pneumatiky či disku a bez nutnosti měnit kolo na rychlostní zkoušce. Pohár za druhé místo ve třídě 10 tentokrát v cíli přebírali kvůli protiepidemickým opatřením ještě bez přítomnosti diváků, ale o to větší pozornost budila soutěž mezi motoristickými fanoušky v on-line světě. 

Není bez zajímavosti, že během seznamovacích jízd i během vlastní soutěže se naše posádka již poněkolikáté věnovala i propagaci nového modelu automobilu na sociálních sítích, který byl v rámci této spolupráce zapůjčen jedním z našich dlouholetých klientů z řad automobilových značek. V šesti dnech bylo zveřejněno na Facebooku a Instagramu 56 fotografií tohoto vozidla ve 15 resp. 14 postech, včetně odpovídajících hashtagů. Tyto příspěvky získaly celkem 711 likes a byly přesdíleny na několika dalších veřejných motoristických sportovních profilech. 

Více informací o účasti posádky Market Vision Rally Teamu si můžete přečíst například zde.

Videosestřih posádky ze soutěže můžete shlédnout zde.

Dalším podnikem MČR v rallye, kterého se posádka Market Vision Rally Teamu zúčastní, bude tradiční Rally Bohemia v Mladé Boleslavi v termínu 9.-11. 7. 2021